Tutorials

Hier vind je een schat aan video tutorials die je helpen om het meeste uit ons platform te halen. Of je nu nieuw bent bij ADISupport of al wat ervaring hebt, onze tutorials zijn er om je stap voor stap te begeleiden.

Onze video tutorials zijn speciaal ontworpen om jou te helpen begrijpen en gebruik te maken van de verschillende functies en tools die ADISupport te bieden heeft. Of je nu wilt leren hoe je efficiënter kunt werken, specifieke taken wilt uitvoeren of gewoon meer wilt weten over het optimaliseren van je ADISupport-account, de video tutorials zijn er om je te ondersteunen.

We maken het gemakkelijk voor je om de instructies te volgen en direct toe te passen in je dagelijkse werkzaamheden.

Video afspelen

Installatie FastFiche

Een handleiding bij de installatie van Fastfiche, hier legt Willem kort uit hoe u de gedownloade file kan omzetten naar een nuttige tool in uw google chrome.

 

Demo FastFiche

Willem toont hier de beelden van hoe Fast Fiche werkt. Een gebruiksvriendelijk app die werken met de OVAM-software vereenvoudigd en versneld.
Hoe maak je fiche, en hoe roep je ze nadien weer op? Je kan tot 50 fiches in 1 keer vooraf inladen. Superhandig, een enorme tijdsbesparing. Zo gaat bij inspectiebezoek je aandacht vooral naar onderzoek en niet naar administratie.

Het resultaat is een kwaliteitsvoller attest. Doordat je een actieve checklist van een aantal fiches op zak hebt ga je jezelf of je werknemers ook beter kunnen controleren op asbesttoepassingen.

 

Video afspelen
Video afspelen

Demo 2FastFiche

Willem vertelt hoe hij zelf de software alle dagen gebruikt. En hoe hij de handige software combineert met het gebruik van een tablet. Zo werk je snel, efficiënt, veiliger maar vooral kwaliteitsvoller. 

Een actieve checklist zorgt voor minder leemtes in de afgeleverde attesten.

 

Eenvoudig fiches kopiëren

Met FastFiche kunt u eenvoudig al uw benodigde fiches kopiëren. Bovendien heeft u de volledige controle om specifieke fiches als “favoriet” te selecteren. Bij het maken van nieuwe attesten kunt u deze favoriete fiches met slechts één klik laden, tot wel 50 fiches tegelijk! 

Zo arriveert u bij uw klanten met een uitgebreide set aan vooraf ingevulde fiches. U kunt deze ter plaatse invullen of verwijderen, als een actieve checklist. Dit stelt u in staat om zich volledig te concentreren op het onderzoek ter plaatse.

Daarnaast zorgt het gebruik van FastFiche voor een consistente aanpak, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw werknemers.

Het resultaat?

Minder werk na uw inventarisatiebezoek. U kunt zich volledig richten op uw onderzoek, terwijl u en uw werknemers/onderaannemers een actieve checklist bij de hand hebben die tevens geïntegreerd kan worden in uw kwaliteitshandboek. 

Dankzij de vooringevulde notities en verwijderingsmethoden zorgt FastFiche voor uniformiteit en kwaliteitsbeheersing binnen uw organisatie.

Overtuigd?

Ben je overtuigd van de software? Download deze via onderstaande knop.
Toch nog meer informatie nodig? Vraag dan een demo aan.